slider Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στο πλευρό της 13χρονης Πελαγίας και ο Δήμος Ξάνθης

Χθες το μεσημέρι έγινε ενημέρωση από το κλιμάκιο των Αστυνομικών της Ξάνθης και τον πρόεδρο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών σχετικά με την βοήθεια που ενδέχεται να χρειαστεί η 13χρονη Πελαγία κατά την διάρκεια της εγχείρησης που έχει προγραμματιστεί.

Ο κ. Γουναρίδης μαζί με τον κ Δροσίδη από την πλευρά της Αστυνομίας (εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και το όνομα του κ. Χατζησταμάτη, ο οποίος ήταν η ψυχή της προσπάθειας από τους αστυνομικούς) μετέφεραν στον κ. Φανουράκη την πληροφορία ότι η πρωτοβουλία που πήραν μαζί με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και ο φιλικός αγώνας που διεξήχθη χθες, έφεραν αποτελέσματα και ότι έχει υπερκαλυφθεί το ποσό που ήταν αναγκαίο για την εγχείριση της μικρής. Ζήτησαν όμως ο Δήμος Ξάνθης να είναι σε εγρήγορση μήπως και υπάρξει ανάγκη για απρόβλεπτα έξοδα.

Ο κ. Φανουράκης τους διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στο έργο τους και μετέφερε το απόγευμα το αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

Συντονιστής της δράσης συγκέντρωσης των χρημάτων για την μικρή Πελαγία από την πλευρά του Δήμου Ξάνθης ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης μαζί με την αντιπρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Φένια Αχταρίδου- Τσακάλα.

Σχετικά Άρθρα