slider Τελευταία Νέα

Δείτε το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα στη Σταυρούπολη

Ο Άη Βασίλης ξεκινά να μοιράζει τα δώρα του από την Πλατεία Σταυρούπολης τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 σε μια πλούσια εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, η Αντιδημαρχεία ΔΕ Σταυρούπολης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρούπολης «Ορφέας», ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Τέχνης και Παράδοσης της Δ.Ε. Σταυρούπολης, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Ξάνθης και το καφέ «ΓΕΥΣΕΙΣ» .

Πρόγραμμα

Την εκδήλωση θα ανοίξει το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Λεβάκη με χριστουγεννιάτικα τραγούδια δίνοντας παράλληλα τη σκυτάλη στα Ξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο» για μπαλονοπαιχνιδίσματα, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και ένα χριστουγεννιάτικο σόου για παιδιά.
Με κάλαντα από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης και όλους τους παρευρισκόμενους θα καλωσορίσουμε τον Αη Βασίλη που μαζί με τα ξωτικά του θα μοιράσει δώρα και μπαλόνια σε όλους τους μικρούς μας φίλους.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μοιράζονται γλυκά και άφθονο ζεστό γλυκό κρασί σε όλους τους συμμετέχοντες και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική και βόλτα για τα πρώτα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα στις γειτονιές του οικισμού.

Σχετικά Άρθρα