slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η επιστροφή του Ξανθιώτη Γιώργου Καλαϊτζίδη στο #MCP10

Μετά από την πολύ δυνατή αναμέτρηση που είχε ο Ξανθιώτης μαχητής Καλαϊτζίδη με τον Amiran στο #MCP9, το promotion τον επέλεξε και πάλι αυτήν την φορά ενάντια στον ενθουσιώδη Θεσσαλονικιό μαχητή Καψάλη Σάββα ο οποίος είχε λάβει το εισιτήριο από την διαδικασία MCP Fight Pass. Αναμένεται μια ακόμη πολύ δυνατή μάχη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. Don’t miss it! Στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” στην ΔΕΘ.

Το MMA Challenge Pro αφορά μια σειρά αγώνων MMA που διοργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο Άγιο Γεώργιο. Ο εν λόγω σύλλογος αποτελεί την υλοποίηση της ιδέας τριών αθλητών-πρωταθλητών οι οποίοι, αφού ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους πορεία στο στυλ που είχε ασχοληθεί ο καθένας μέχρι τότε, ένιωσαν την ανάγκη να ασχοληθούν με την πιο συνολική μορφή μαχητικής τέχνης, το ΜΜΑ – τη μικτή πολεμική τέχνη που θεωρούν ότι με την οποία μπορεί πραγματικά ένας αθλητής να θεωρηθεί ολοκληρωμένος.

Έτσι λοιπόν, ο Καρούσος Αλέξανδρος, ο Κωνσταντινίδης Στέφανος και η Γεϊτσίδου Καλλιόπη ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους, και με την εθελοντική βοήθεια φίλων του Judo και της Πάλης δίνουν στους αθλούμενους του συλλόγου πιο σφαιρική γνώση στο άθλημα των μικτών μαχητικών τεχνών, αλλά και σε όλους εμάς τη διοργάνωση των ξεχωριστών αθλητικών εκδηλώσεων της σειράς MMA Challenge Pro.

Σχετικά Άρθρα