slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Υπερκαλύφθηκε το ποσό για την μικρή Πελαγία. Σήμερα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου, των ΜΜΕ και των Αστυνομικών Ξάνθης με φιλικό αγώνα (βίντεο + φωτογραφίες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20  Δεκεμβρίου στο γήπεδο της ΕΠΣ στις 2:30μμ. το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι για την 13χρόνη Πελαγία η οποία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα υγείας. ( Η 13χρονη φιλοξενείται στην δομή της Ι. Μονής Αγ. Ειρήνης και είναι μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, πάσχει από σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο και επείγει να χειρουργηθεί, καθόσον υποφέρει από φριχτούς κεφαλόπονους και όχι μόνον).

Ο  αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και της ποδοσφαιρικής του ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και έληξε ισόπαλος. Ακολούθησαν πέναλτι και οι Δικηγόροι ήταν οι μεγάλοι νικητές.

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι τον αγώνα συνέδραμε ο μεγάλος ραδιο-μαραθώνιος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης που έγινε με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου και αντιπροέδρου του Ραδιοφώνου κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη και του ίδιου του Δημάρχου Μ. Τσέπελη και τελικά το ποσό που χρειαζόταν για την εγχείρηση φαίνεται ότι έχει υπερκαλυφθεί!!!! Το ακριβές ποσό που έχει μαζευτεί θα ανακοινωθεί αύριο από τους συντονιστές της αστυνομικής διεύθυνσης που έχουν αναλάβει αυτό το έργο, αλλά από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε το ποσό έχει φτάσει περίπου τις 20.000 ευρώ. (Αρχικά υπήρχε ανάγκη για 16- 17.000 ευρώ αλλά υπάρχουν νκι άλλα έξοδα που πρέπει και θα καλυφθούν και αυτά).

Η μικρή Πελαγία μπορεί να είναι αισιόδοξο, μιας και οι Ξανθιώτες (σε ένα θέμα που ξεκίνησε από τα τοπικά Μέσα Εενημέρωσης) έδειξαν τεράστια αλληλέγγυα προσφορά και μάζεψαν με την βοήθεια των αστυνομικών των δικηγόρων αλλά και άλλων φορέων (ευρώ το ευρώ) το ποσό για την εγχείρηση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους…

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/2542458912666451/UzpfSTEwMDAwMDQxNzY0NjU0NjpWSzo0NjY4MTUxNzM5MTY4OTI/

Σχετικά Άρθρα