slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας τελέσθηκε το μνημόσυνο του Βασιλείου Αρναούτογλου στον ΙΝ Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης (Φωτογραφίες)

Το Σαρανταήμερο μνημόσυνο του εκλιπόντος  Βασιλείου Αρναούτογλου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης λειτουργούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.  

Στο τέλος της Θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Μαρωνείας απευθυνόμενος προς την οικογένεια μήλησε  για τον Βασίλη Αρναούτογλου και ειδικότερα για τον γιο του Τηλέμαχο Αρναούτογλου που τον συνδέει όπως τόνισε μια  μακρόχρονη στενή φιλία αφού ο Τηλέμαχος την εποχή που ο Μητροπολίτης ήταν πρωτοσύγκελλος στην Ξάνθη  βοήθησε στην  δημιουργία και λειτουργία του Ραδιοφωνικού σταθμού  της Εκκλησίας «Διακονία FM” στους 93,8 και συνεργάστηκαν στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης για 10 χρόνια αφού ο Τηλέμαχος διετέλεσε αρχηγός και διακρίθηκε για το ήθος του.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας μετέφερε  τις εγκάρδιες ευχές του Μητροπολίτου Ξάνθης ο οποίος τελούσε το επταετές μνημόσυνο του π. Πολυκάρπου στο ίδρυμα.

(Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας θα ξαναβρεθεί στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου για τον εορτασμό του Αγίου)

Σχετικά Άρθρα