sliderΤελευταία ΝέαΤεχνολογία

Οικονομικό πακέτο προσφορών Ford Motorcraft 5+ από την Γραμμή Ξάνθη

Οικονομικό πακέτο προσφορών Ford Motorcraft 5+ ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα ηλικίας 5 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις. Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τη Ford Τεχνικοί Σύμβουλοι και Μηχανικοί φροντίζουν το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Συντήρηση Ford Motorcraft

Ελαστικά Ford Motorcraft

Έλεγχος και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ Ford Motorcraft

Συνηθισμένες Επισκευές Ford Motorcraft

Με κάθε σέρβις του δικού σας Ford στο μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο για Έβρο, Ροδόποη, Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη Γραμμή Ξάνθη έχετε επιπλέον σιγουριά, γιατί αν το όχημά σας παρουσιάσει βλάβη εσείς θα έχετε εξειδικευμένη οδική υποστήριξη: όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη.

Η οδική βοήθεια Ford που ενεργοποιείται με σέρβις είναι δωρεάν και σας καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο μετά το προγραμματισμένο σέρβις σας. Η μεταφορά οχήματος γίνετε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford (για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημά μας).

Πληροφορίες στο τηλ. 2541072260 και στην Γραμμή Ξάνθη 2ο χλμ Ξάνθης – Λάγους

https://xanthinews.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-ford-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%cf%8e%ce%bd%ce%b1-%cf%83/

Σχετικά Άρθρα