slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Λουτρά Ποταμιάς: Δύο εναλλακτικές αγορά ή παραχώρηση

Δύο εναλλακτικές έχει θέσει προς την ΕΤΑΔ ο δήμος Αβδήρων. Ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής σημείωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την προϊσταμένη της Μονάδας Αξιοποίησης Ακινήτων της ΕΤΑΦ Φαλτσέτα Σοφία υπέβαλλε το πρακτικό της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Αβδήρων για αγορά των Λουτρών από την Εταιρεία ή αν δεν βγουν σε δημοπρασία για παραχώρησή τους στο δήμο.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιτιρίδης έχει πάρει την διαβεβαίωση ότι η ΕΤΑΔ σκοπεύει να τα βγάλει σε δημοπρασία και ο δήμος με απόφαση του Δ.Σ. θα διαθέσει το ποσό των 500.000 ευρώ για την εξαγορά τους. Η κα Φαλτσέτα του έδωσε χρονοδιάγραμμα 1 – 2 μηνών. Να σημειώσουμε ότι τα Λουτρά λειτουργούν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 5 μ.μ. με επισκεψιμότητα 10 – 15 άτομα ημερησίως και 1 υπάλληλο. Το αντίτιμο για ένα θεραπευτικό μπάνιο είναι 2,5 ευρώ.

Επίσης εγκρίθηκε από το Leader η πρόταση δήμου Αβδήρων για έργο ύψους 1,5 εκ. κατασκευής Υδατόπυργου στην Κεσσάνη Μετεξεταστέα η ανάπλαση του Σουνίου συμφώνα με αυτά που ανέφερε ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής .

Σχετικά Άρθρα