slider Εκδηλώσεις Τελευταία Νέα

Διήμερο χαράς και αισιοδοξίας για τον Π.Σ.Μάνδρας!

Με τις εκδηλώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, οι χώροι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας γεμίζουν με παιδικές φωνές και η ελπίδα για το μέλλον της περιοχής ξεχειλίζει! Η βιβλιοθήκη που άνοιξε για το κοινό την προηγούμενη εβδομάδα έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου και όχι μόνο, όπου κάθε μέρα γίνονται συναντήσεις για κατασκευές, αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες.

Το Σάββατο στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Στολίζουμε μαζί το Μπισκοτόδεντρο” ενώ την Κυριακή στις 19:00 οι μικροί ηθοποιοί του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης έκλεψαν την παράσταση. Ταυτόχρονα οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση έργων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις δύο δασκάλες των εργαστηρίων, κα Μελίνα Λαζαρίδου και κα Μάρθα Αποστολίδου για το μεράκι και την αγάπη τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο μέσω της συμμετοχής των παιδιών τους στις δράσεις του.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 όπου και θα λάβει χώρα η εκδήλωση “ο Άη Βασίλης έρχεται”!

Σχετικά Άρθρα