Μεγαλοπρεπής υποδοχή της νέας εικόνας του Αγίου Ελευθερίου|Δείτε βίντεο και 85 φωτογραφίες - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μεγαλοπρεπής υποδοχή της νέας εικόνας του Αγίου Ελευθερίου|Δείτε βίντεο και 85 φωτογραφίες

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή και ενθρόνιση της νέας πανέμορφης εικόνας του Αγίου Ελευθερίου στο ομώνυμο ναό.

Την εικόνα  υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κκ Παντελεήμονας  ενώ αμέσως μετά ακολούθησε αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός παρουσία πλειάδας ιερέων της μητρόπολης Ξάνθης. Στο ναό παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του 4ου σώματος στρατού, εκπρόσωπος του δημάρχου Ξάνθης και πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Μελισσόπουλος, ο πρόεδρος της ένωσης αποστράτων κ.Γεωργιάδης και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά ακολούθησε καφές και κεράσματα και στον χώρο εκδηλώσεων του ναού ενώ στους παρευρισκόμενους τραγούδησε η χορωδία των παιδιών προσχολικής ηλικίας του ναού.

 Η εικόνα Αγιογραφήθηκε στην Ξάνθη στο εργαστήριο του Ζαφείρη Καλλίδη.

Αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα τελεσθεί αρχιερατική θεία λειτουργία Ιερουργούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα.

Η χάρη του Αγίου Ελευθερίου να μας σκεπάσει όλους και να μας δώσει δύναμη.

Χρόνια πολλά.

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα