Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Ελευθερίου στην Ξάνθη παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμων (video και φωτογραφίες) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Ελευθερίου στην Ξάνθη παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμων (video και φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Άγιου Ελευθέριου στην Ξάνθη. Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου τελέσθηκε αρχιερατική θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμονα, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του ναού πατέρα πατέρα Άνθιμο Κωσταράκη και πλειάδας ιερέων από την Μητρόπολη Ξάνθης.

Στον ναό παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του αγίου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευφραιμίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες πιστοί.

Ο Σεβασμιώτατος στον θείο λόγο του αναφέρθηκε στη ζωή και την πορεία του Αγίου Ελευθερίου ενώ μετέφερε και τις ευλογίες που ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα.

Δείτε video με την ομιλία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στον Άγιο Ελευθέριο Ξάνθης:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα