Η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης κ. Έλλη στο «Χαμόγελο του παιδιού» στην κεντρική πλατεία (φωτογραφίες + video) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης κ. Έλλη στο «Χαμόγελο του παιδιού» στην κεντρική πλατεία (φωτογραφίες + video)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Αντιπροσωπεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης για σήμερα 13 και αύριο 14 Δεκεμβρίου με σκοπό να διαθέσει διάφορα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα προς πώληση για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Επ ευκαιρίας αυτού του γεγονότος η σύζυγος του δημάρχου Ξάνθης η κ. Έλλη επισκέφθηκε τον οικίσκο όπου φιλοξενείται το «Χαμόγελο του Παιδιού» και αγόρασε διαφορά αντικείμενα,  όπως τετράδια, ατζέντες  και βιβλία ενώ την συνόδευαν, η αντιπρόεδρος του κέντρου πολιτισμού κα. Φένια Αχταρίδου, η σύζυγος του αντιδημάρχου Ξάνθης Γ. Ζερενίδη κ. Μαργαρίτα Γκαλέτση,  και ο πρόεδρος του τομέα κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης. Στην παρέα ήταν επίσης και η υποψήφια με τον συνδυασμό του Μ. Τσέπελη κα Σούλα Αθανάσογλου.

Το βιβλίο που κράτα η αντιπρόεδρος του κέντρου πολιτισμού Φένια Αχταρίδου η κ Έλλη θα το δωρίσει στην παιδική βιβλιοθήκη !

Σχετικά Άρθρα