slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΤΑ «ΟΧΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ

Παρακολούθησα απο την τηλεόραση την επιβλητική παρέλαση των διαφόρων Συλλόγων και τον Ενόπλεων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη. Αμέτρητοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά στα πεζοδρόμια με Ελληνικές Σημαίες χειροκροτούσαν και καμάρωναν τους παρελαύνοντες.

Λίγοι «προοδευτικοί» λελέδες έμειναν στα σπίτια τους (είναι αυτοί που επιμένουν ότι δε πρέπει να γίνονται παρελάσεις στην Πατρίδα μας!). Ακούστηκε επιτέλους ότι το «ΟΧΙ» στους φασίστες Ιταλούς του Μουσολίνι (που τελικά οι ίδιοι οι Ιταλοί τον κρέμασαν ανάποδα), το είπε ο Έλληνας ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς, γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό πέρναγε το «δημοκρατικό» σλόγκαν ότι – το «ΟΧΙ» το είπε ο Ελληνικός Λαός!

Ο Έλληνας πιλότος με το F-16 βροντοφώναξε απο τους αιθέρες της πρωτεύουσας της Μακεδονίας «Ετούτος ο Λαός δε γονατίζει, παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του». Ο Λαός αγαπητέ Επισμηναγέ δε γονατίζει, οι πολιτικές μας ηγεσίες όμως??

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ασύρματο έστειλε συγχαρητήρια στον πιλότο μας, δεν είπε όμως ότι αυτόν τον ήρωα η Πατρίδα του δίνει 1,400€ το μήνα και οι Βουλευτάδες οικονομάνε τουλάχιστον πενταπλάσια!!! Ντροπή!!!

Χρόνια Πολλά συνέλληνες και ας είναι αιώνια η μνήμη και του Ιωάννη Μεταξά και του Αρχιστρατήγου Παπάγου και του Στρατηγού Κατσιμήτρου και του Ταγματάρχη Καβλά και του Υπολοχαγού Αλεξάνδρου Διάκου και όλων των γνωστών κι αγνώστων μαχητών του Έπους του 40.

 

Αντγος ε.α.

Νικόλαος Φωτιάδης

Επίτιμος Υδητής Δ’ΣΣ

Σχετικά Άρθρα