slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Μέχρι την Πέμπτη οι εγγραφές αθλητών και εθελοντών για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο έφορος του Δ.Σ του Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης « Xanthi Runners » και αλυτάρχης του αγώνα, Παντελή Μαρκίδης, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο, κάλεσε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να εγγραφούν μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του συλλόγου έως και την Πέμπτη, ενώ θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός για εγγραφές της τελευταίας στιγμής το Σάββατο και την Κυριακή στη Γραμματεία του Συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία.

Όπως αποκάλυψε ο κ.Μαρκίδης, φέτος οι συμμετοχές “σπάνε” το περσινό ρεκόρ, καθώς είναι αυξημένες κατά 7 με 8%, ενώ από τις πιο αξιοσημείωτες συμμετοχές είναι αυτές από Βαλκανικές χώρες, από τη Ρωσία και μία ομαδική από τα Ιωάννινα.

Ο αγώνας των 21χλμ θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία, όπου οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.200. Στις 11 π.μ θα δοθεί η εκκίνηση για τα 5 χλμ όπου αναμένονται περίπου 650 συμμετέχοντες, ενώ στη μια μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει ο παιδικός αγώνας των 1000 μέτρων ‘Sunlight’ με τουλάχιστον 500 παιδάκια.

Σχετικά Άρθρα