slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

“Ρουκέτες” Κριτσίνη για την αύξηση 30% στα δημοτικά τέλη από Τσιτιρίδη- Τσολακίδη

Σε ανακοίνωσή του ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων αναφέρει:

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Στο φύλλο 544 της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019, στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ», ο κ. Τσολακίδης, αναπολώντας παλιές εποχές αναβαθμίζει το συνδυασμό του ως συνδυασμό της «μείζονος αντιπολίτευσης» λέγοντας μάλιστα, προσπαθώντας να εξαπατήσει τους δημότες, πως  «έπεσαν οι μάσκες» για την υπερχρεωμένη Δ.Ε.Υ.Α. Αβδήρων.

Αποκρύπτει όμως ότι η παράταξή του ψήφισε «ΠΑΡΩΝ» στην αύξηση του παγίου κατά 125% και του κυβικού κατά περίπου 50% πρόσφατα στη Δ.Ε.Υ.Α. Αβδήρων.

Το ίδιο έπραξε και στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 13/11/2019 ο εκπροσωπών την παράταξή του στην αύξηση τελών του φωτισμού και της καθαριότητας κατά 30 %, ψηφίζοντας «ΠΑΡΩΝ»

Το παραμύθι είναι πλέον γνωστό σε όλους, με το νέο νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι «ΝΑΙ» στην ουσία. Η μοναδική  παράταξη που ψήφισε «ΟΧΙ» στις παραπάνω  ληστρικές αυξήσεις, είναι η παράταξη μας «Όλοι μαζί μπορούμε».

Οι μάσκες έπεσαν κύριε Τσολακίδη και κύριε Τσιτιρίδη, η συνεργασία σας και ο «εναγκαλισμός» σας είναι πλέον γνωστά και οι λόγοι της συνεργασίας σας επίσης γνωστοί.

Έχοντας το φόβο των Ιουδαίων (κάνω το κουμάντο μου) για τις ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για τις δύο παρατάξεις σας στο αμέσως χρονικό διάστημα.

Λογαριάζετε όμως, χωρίς τον ξενοδόχο.

Αθανάσιος Κριτσίνης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα