Λαμπερή η εκδήλωση της "ΑΡΣΙΝΟΗ" που αποτελεί τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης της ΑΧΕΠΑ στην Ξάνθη - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Λαμπερή η εκδήλωση της «ΑΡΣΙΝΟΗ» που αποτελεί τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης της ΑΧΕΠΑ στην Ξάνθη

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης-Οικία Μάνου Χατζιδάκι, η «ΑΡΣΙΝΟΗ» το τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης της ΑΧΕΠΑ στην Ξάνθη, γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση των D.O.P. στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις Η.Π.Α..
Την εκδήλωση πλαισίωσαν η έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού και αδελφής κ. Φιφής Χατζηστόικου και οι μελωδίες της κ. Εύας Ξανθοπουλίδου στο πιάνο με μουσική Μάνου Χατζιδάκι.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ευφραιμίδης Νικόλαος, η Liaison των Θυγατέρων της Πηνελόπης Ελλάδας κ. Μαρία Σοφιανού, ο κ. Διονύσιος Βώβος  ιδρυτής του «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» τμήματος της ΑΧΕΠΑ Ξάνθης, ο τ. Πρόεδρος του «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής κ. Ιωάννης Τσαμπάζης, ο τ. Πρόεδρος του «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» κ. Γεώργιος Μυλωνάς, ο αντιπρόεδρος του» ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» κ. Γάντζος Πάτροκλος και πολλά μέλη και φίλοι των τμημάτων.
Τα κρασιά ήταν προσφορά του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ και της κάβας ΣΑΛΑΜΑΝΤΡΑ.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο όπως και τον Πρόεδρο κ. Πουσπουρίκα Μιχάλη για την ευγενική παραχώρηση του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης-Οικία Μάνου Χατζιδάκι.
Με πίστη στην Θ.Π.
Η πρόεδρος της «ΑΡΣΙΝΟΗ»
Πέλα Βώβου-Παναρέτου.

Σχετικά Άρθρα