Ξάνθη: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ξάνθη: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και σύμφωνα με τα υπ΄αριθμ.πρωτ.:79937/12-11-2019 και 79939/12-11-2019 έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 21η Νοέμβρη 2019, ημέρα Πέμπτη.

Για τον εορτασμό της ημέρας ορίζουμε να γίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου, ημέρα της εορτής.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.

 

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

 

Ώρα     8:00. Επίσημη  έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

 

Ώρα 11:00. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Εκφώνηση ομιλίας στο Ναό .

 

Ώρα 11:30. Kατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης , τους Βουλευτές, το Στρατηγό Διοικητή Δ΄ΣΣ, το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του ΔΠΘ, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Πόρτο  Λάγους, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας , το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θέλει να τιμήσει την εορτή αυτή.

 

Ώρα 12:15 Εγκαίνια έκθεσης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με θέμα την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και τα 190 χρόνια από την ίδρυση του όπλου του Μηχανικού – Λιτή εκδήλωση

 

Ώρα 16:40. Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

 

 

 

 

O Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης

 

                                                        Νικόλαος Ευφραιμίδης

 

 

Σχετικά Άρθρα