slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

XANTHI FC – ΑΡΗΣ 0-1 (ο αγώνας και φωτογραφίες)

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 η Xanthi FC γνώρισε την 2η φετινή της ήττα, που ήταν η πρώτη εντός έδρας, αφού έχασε με 0-1 από τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (20/10). Οι παίκτες του Κίκο Ραμίρεθ παρά την προσπάθειά τους έμειναν χωρίς αποτέλεσμα καθώς το γκολ που έκανε τη διαφορά και σημειώθηκε στο 2ο λεπτό  με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, δεν είχε απάντηση με την ξανθιώτικη ομάδα να παραμένει στους 15 βαθμούς.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 2′ ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι (το κέρδισε ο Ιντέγιε από τον Άμπαντ) έκανε το 0-1 ενώ στο 17′ το σουτ του Ντε Αμορίμ απέκρουσε σε κόρνερ ο Έμαν. Στο 20′ το σουτ του Ντιγκινί και στο 30′ το μακρινό σουτ του Λισγάρα δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 38′ η κεφαλιά του Ιντέγε και στο 40′ η προσπάθεια του Γκάμα ήταν άστοχες. Στο 58′ το σουτ του Στάρτζεον μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 72′ ο Άμπαντ μπλόκαρε το σουτ του Ντιγκινί. Στο 86′ ο Άμπαντ σταμάτησε στο πλάγιο τετ α τετ του Ιντέγιε. Στο 91′ το σουτ του Κοβάσεβιτς δεν βρήκε στόχο.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα Ξάνθη – Άρης τίμησε τον φίλαθλο της κο ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗ Χρήστο με το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μπερμπέρογλου, για τον ηρωισμό που επέδειξε στις 19 Αυγούστου σώζοντας την ζωή ενός συμπολίτη μας. Πριν την έναρξη του αγώνα η ξανθιώτικη ομάδα παρουσίασε και το τμήμα Κ-17 της Ακαδημίας της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Κομίνη (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς (46′ Φασίδης), Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (77′ Ρενέλα), Φοσέ (64′ Τζουρίτσκοβιτς), Στάρτζεον.

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ενινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Κορχούτ (64′ Μπα), Βέλεζ, Ρόουζ, Πασέκο, Ματίγια, Φετζατζίδης (67′ Λάρσον), Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (82′ Σόουζα), Ιντέγιε.

Σχετικά Άρθρα