slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Διαφωνίες για την σειρά της παρέλασης στην οργανωτική επιτροπή (Νέα πρόταση στο τραπέζι)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου 

Συνεδρίασε σήμερα 21 Οκτωβρίου 2019 στις επτά η ώρα το απόγευμα η οργανωτική επιτροπή των καρναβαλικών συλλόγων  με θέματα της συνεδρίασης το θέμα της μεγάλης καρναβαλικής παρελάσεις των ΘΛΕ 2020 και την σειρά που θα παρελάσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Στην συζήτηση ανάμεσα στους συλλόγους τέθηκε το θέμα  η κλήρωση με την σειρά που θα παρελάσουν οι καρναβαλικοί σύλλογοι να πραγματοποιηθεί την τελευταία Πέμπτη πριν από την μεγάλη παρέλαση για να μην παρατηρούνται οι αδικίες στους συλλόγους που παρελαύνουν στις πρώτες σειρές ή στις τελευταίες  και οι καρναβαλιστές να αγοράζουν τις στολές με άλλα κριτήρια και όχι με την σειρά των παρέλασης.

Η πρόταση αυτή τελικά θα συζητηθεί στα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων και σε 15 μέρες θα επαναληφθεί η συνεδρίαση για παρθεί η απόφαση από τους εκπροσώπους τους.

Το Πρώτο Θέμα το θέμα που αφορά το θέμα της παρέλασης ψηφίστηκε σύντομα αφού έπεσε μια καλή πρόταση από τον σύλλογο της Γενισέας και βρήκε σύμφωνους και τους υπόλοιπους συλλόγους. Το θέμα είναι: «Όνειρα Χρώματα Μυρωδιές και Αρώματα!

Σχετικά Άρθρα