slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Ωραίος ο Τσιτιρίδης, λίγες μέρες μετά τις εκλογές με σύμμαχο τον Τσολακίδη, στέλνει στην ΔΟΥ τους οφειλέτες του νερού, κάνει κατασχέσεις και διακοπές υδροδότησης!!!

Διαβάζω και δεν μπορώ να μην είμαι «υπερήφανος», την ανακοίνωση που μου ήρθε από τα Άβδηρα σχετικά με τα σκληρά μέτρα που θα λάβει η δημοτική αρχή απέναντι στους μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν το νερό…

Συγκεκριμένα θα προβούν οι άνθρωποι του δήμου στην

Βεβαίωση στη Δ.Ο.Υ. του συνόλου των οφειλών των καταναλωτών που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς από το 2014 και μετά.

Στις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών όσων καταναλωτών οφείλουν πάνω από 1.000 ευρώ και έχουν τέσσερις ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Στην διακοπή της υδροδότησης σε όσους καταναλωτές έχουν τέσσερις ανεξόφλητους λογαριασμούς ανεξαρτήτως υπολοίπου.

Νομίζω ότι ΠΡΙΝ κάνει όλα αυτά ο κ. Τσιτιρίδης και οι συνεργάτες του θα έπρεπε να αρχίσει να προβάλει το πόσο σημαντικό είναι το νερό και πόσο αυτό είναι ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ για κάθε σπίτι μέσα από μια οργανωμένη δράση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και προβολής της ορθής χρήσης του νερού.

Ίσος αυτό να τον βοηθούσε και στο να περάσει ομαλά τις σκληρές του αποφάσεις και σίγουρα να τον δούν με άλλο μάτι και οι Δημότες… άλλωστε στο 202ο μένουμε, πρέπει να εκμεταλευτούμε τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία…

(Αλλά ξέχασα οι εκλογές έγιναν πρόσφατα… τι να κουραζόμαστε με σχεδιασμό και οργάνωση και επαφές και στόχους… κόψτους όλους να παν στο διάολο….).

 

σ.ε. Σε παλιά μου συζήτηση με τον Νίκο Χατζόπουλο πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων για 4 ολόκληρα χρόνια που είχε πει ότι το 95% από τα χρωστούμενα είναι επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν και ότι μόνο ένα 3-5% είναι οι συστηματικοί μπαταχτσίδες… (Το σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν χρήματα θα έχουν νερό και όσοι είναι φτωχοί και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα πουν το νερό νεράκι!!!)

Σχετικά Άρθρα