slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Υπερηφάνεια! Υψώθηκε μεγάλη Ελληνική σημαία στην Σταυρούπολη (11λεπτο video+ 70 φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στις 11 η ώρα το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος στην Σταυρούπολη Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η ύψωση του και η επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας παρουσία εκπροσώπων την Ελληνικής πολιτείας, των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μία πρωτοβουλία της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης και του Διοικητή της Δαδούδη Κωνσταντίνου σε συνεργασία με την κοινότητα Σταυρούπολης και τον Δήμο Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του στρατού, εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης, ο αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης Νίκος Εφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Σταυρούπολης Τάσος Συμεωνίδης ο πρόεδρος της κοινότητας Κεχρόκαμπου Αλέξανδρος Μουστακίδης, πατέρες των κοντινών ενοριών, και πλήθος κόσμου.

Όπως μας εξήγησε και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης δεν είναι τυχαία η ημέρα επιλογής για την έπαρση της σημαίας και όπως τόνισε ο ίδιος μην ξεχνώντας τις ρίζες μας αφού αύριο ξημερώνει 28η Οκτωβρίου ιστορική μέρα για την πατρίδα μας.

(Η πρώτη σημαία τοποθετήθηκε στο χωριό του Λειβαδίτης, η συγκεκριμένη είναι η δεύτερη  στην Σταυρούπολη  ενώ στο πρόγραμμα είναι να μπει και τρίτη η οποία θα είναι σε σημείο έκπληξη. Η ιδέα ο τόνισε ο διοικητής  ανήκει στον προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Σταυρούπολης κ Τζανή Ανδριώτη).

Η xantinews.gr παραβρέθηκε στην εκδήλωση και κάλυψε το γεγονός.

Δείτε 11 λέπτο video με όλη την εκδήλωση:

 

Δείτε φωτογραφίες:

                       

Σχετικά Άρθρα