slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το ευχαριστώ του Μητροπολίτη μας μετά τις εκδηλώσεις των 100ων ελευθερίων της Ξάνθης

ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ

Μετά το πέρας του εορτασμού της εκατονταετηρίδος των Ελευθερίων της Ξάνθης μας, η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ευχαριστεί και συγχαίρει τον λαό της περιοχής μας για την πάνδημη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις, και μάλιστα για την ενθουσιώδη παρουσία του κατά την παρέλαση των Ευζωνικής Προεδρικής Φρουράς και των Ενόπλων Δυνάμεων την 4η Οκτωβρίου, παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες. Επίσης εκφράζει τις οφειλόμενες ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία στους φορείς του τόπου με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των επετειακών εκδηλώσεων:

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ξάνθης κ. Νικόλαο Εφραιμίδη και τον προκάτοχό του.

Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και την απελθούσα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξάνθης.

Τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση,   τους Επιτελείς του καθώς και τον Δ/ντη και το προσωπικό της ΛΑΦ Ξάνθης.

Τον Αστυνομικό Δ/ντη Ξάνθης κ. Χρήστο Σταμπουλή και το Προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Ξάνθης

Την ΣΕΚΕ Α.Ε.

Το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής»

Τον κ. Αναστάσιο Τεφρωνίδη,

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης,

Τη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης,

Τα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Αρχαγγελιωτίσσης την 3η Οκτωβρίου καθώς και στη Δοξολογία της 4ης Οκτωβρίου.

Τον Ιεροψαλτικό Σύλλογο Ξάνθης «Γρηγόριος ο Πρωτοψάλτης»

Τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου, Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας και Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

Σχετικά Άρθρα