slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η Ξάνθη  με το Ταεκβοντό, είναι παρούσα σε όλη  την υδρόγειο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά,  ο  Α.Σ.  Ταεκβοντό «Ορέστης Βασίλης» Ξάνθης, εκπροσώπησε την πόλη μας,  αφού σε ισάριθμα πρωταθλήματα έφερε ισάριθμες διακρίσεις, με την αθλήτρια Πολυχρόνη  Κωνσταντίνα  να καταλαμβάνει την Πέμπτη (5η) θέση στην Ευρώπη, χάνοντας το μετάλλιο στα τελευταία δύο(2) δευτερόλεπτα.

ΗΞάνθημας και πάλι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα, καθώς  όχι μόνο οι διακρίσεις,   αλλά και η συμμετοχή των  αθλητών μας, σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα τα τελευταία δέκα χρόνια,  μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Για το 2019  στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας  είχαμε τρείς (3) Ξανθιώτισσες από το Σύλλογο «Ορέστης Βασίλης» :Κωνσταντίνα Πολυχρόνη, ΙωάνναΣυράκουκαι ΔέσποιναΠαπαδοπούλου.

Τεράστιος άθλος η τριπλή συμμετοχή από την Ξάνθη, με πολλή και σκληρή καθημερινή προσπάθεια, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεάνιδωνστη Μαρίνα Ντ’Ορ της  Ισπανίας. Αρχιτέκτονας του αθλητικού οικοδομήματος τουΤαεκβοντό στην πόλη μας ο αεικίνητος και ακούραστος ΑνδρέαςΧρηστίδης -άλλοτε πρέσβης του αθλήματοςκαι της Ξάνθης  μας στην Ευρώπη και στο παγκόσμιο στερέωμα,  ως αθλητής.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στον Προπονητή, στο Σύλλογο και τους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά τους όταν και όπου χρειαστεί, έδωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης που υποδέχτηκε τις Ξανθιώτισσες νικήτριεςκαι τον προπονητή τους στο Δημαρχείο, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Ξάνθης θα είναι πάντα κοντά  τους και λαμβάνοντας ταυτόχρονα αναμνηστικά από τα πρωταθλήματα.

Σημειώνουμε ότι,  η Πολυχρόνη Κωνσταντίνα εξασφάλισε  35%  επιπλέον μοριοδότηση για όλα τα  Α.Ε.Ι. και απ΄ευθείας εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ο προπονητής του Συλλόγου κος ΑνδρέαςΧρηστίδης, δήλωσε:

«το Ταεκβοντό με τον Συλλογό μας μίκρυνε σύνορα και αποστάσεις,ώστε η Ξάνθη να είναι παρούσα παντού στην υδρόγειο,   κανοντάς μας υπερήφανους».

Σχετικά Άρθρα