slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Μ. Τσέπελης ενθαρρύνει και υποστηρίζει αναπτυξιακές προτάσεις,  για την Ξάνθη του μέλλοντος

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Δήμου Ξάνθης για την ενθάρρυνση και προσέλκυση επενδυτών στην Ξάνθη, με σκοπό την γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης παραβρέθηκαν στην 7η ολομέλεια της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που πραγματοποιήθηκε την Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019  σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας, με έδρα εντός της Ελλάδας, με πιστοποίηση της Ελληνικότητας των  προϊόντων  και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Κατά την επαφή,  διερευνήθηκαν σκέψεις και προτάσεις του Δήμου Ξάνθης που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν θετικό επενδυτικό πρόσημο στην περιοχή και προγραμματίστηκαν συναντήσεις για τη χάραξη, χάρτη προτεραιοτήτων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανώλης Φανουράκης και κ. Γιάννης Ζερενίδης, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, καλωσόρισαν τη νέα επενδυτική προσπάθεια του Ομίλου D. KORONAKIS  S.A.στην Ξάνθη και την επαναλειτουργία του γνωστού εργοστασίου σε εμάς, ως «Καλώδια Ξάνθης Α.Ε. », εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας για την πρωτοβουλία  αυτή,  που θα ξαναζωντανέψει το εργοστάσιο και θα δώσει δεκάδες νέες θέσεις στην περιοχή,  με στόχο σε εξέλιξη,  τις περισσότερες των 100 θέσεων εργασίας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης δεσμεύτηκε στον κ. Κωνσταντίνο Κορωνάκη και τα στελέχη του Ομίλου που τους ξενάγησαν στο εργοστάσιο, ότι,  ο Δήμος Ξάνθης με κάθε τρόπο θα σταθεί θεσμικά,  αρωγός,  στην επενδυτική προσπάθεια του Ομίλου στην περιοχή,  ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεται, δίνοντας ταυτόχρονα και το μήνυμα της άμεσης και έμπρακτης υποστήριξης   του Δήμου Ξάνθης, σε νέες αναπτυξιακές προσπάθειες, στον Δήμο Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα