slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης τέθηκε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη

Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 , πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ξάνθης Πύραρχο Κωνσταντίνο Πασχ. Δαδούδη, εθιμοτυπική επίσκεψη στον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ.Εφραιμίδη Νικόλαο.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Αντιπεριφερειάρχης  εξήρε το σημαντικότατο έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία του Νομού Ξάνθης, λέγοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι καθημερινό ζητούμενο και αυτή επαφίεται πέραν όλων των άλλων και στην προσπάθεια των πυροσβεστών. Όπως τόνισε στην προσπάθεια αυτή του Διοικητή και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης η Περιφερειακή Ενότητα Νομού Ξάνθης θα σταθεί αρωγός με οποιοδήποτε τρόπο

Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΔΙ. Π.Υ. Ν. Ξάνθης Πύραρχος Δαδούδης Κων/νος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη  υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ξάνθης να προστατεύσει και να διατηρήσει ανέπαφο το περιβάλλον καθώς  την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά και την ζωή των συμπολιτών του Νομού Ξάνθης. Παράλληλα έθεσε θέμα ενεργειακής αναβάθμισης του Πυροσβεστικού καταστήματος Ξάνθης, εισπράττοντας από τον περιφερειάρχη της διαβεβαίωση ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά Άρθρα