Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για γεύμα μιας ημέρας! Αυτήν θα μαγειρέψουμε σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με αυτόν τον φρέσκο μπακαλιάρο…
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την πήραμε από μια παλιά Ξανθιώτισσα και είναι πραγματικά υπέροχη, πόσο μάλλον όταν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι και μαθαίνουν να τρώνε ψάρια! Η σούπα, δεν έχει γεύση έντονης ψαρίλας ούτε αυτή μεταφέρεται στα λαχανικά. Σε αυτή τη συνταγή γενικά αποφεύγουμε το ανακάτεμα με κουτάλα γιατί έτσι μπορεί να διαλύσουμε τα λαχανικά και το ψάρι.
Θα θέλαμε να την δοκιμάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας για αυτή την εκδοχή του φαγητού. Ελπίζουμε να σας αρέσει!
–
Για παραγγελίες στο σπίτι:
Κεντρικό Ιχθυοπωλείο Δημοτικής Αγοράς 26 ώρες λειτουργίας 7:00- 15:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής Τ. 2541027285
–
Δεύτερο κατάστημα Ιχθυοπωλείο και Ψητοπωλείο Ανδρέου Δημητρίου 65 ώρες λειτουργίας 7:00- 17:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής Τ. 2541077449 και Τ. 6908270701
–
Τρίτο κατάστημα Ιχθυοπωλείο και Ψητοπωλείο Δημοκρίτου 33 ώρες λειτουργίας 7:00- 19:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής Τ. 2541306818
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".