slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνάντηση με Χρυσοχοϊδη για να αποτραπεί η λειτουργία hotspot στην Σταυρούπολη

Με μία πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά και επίκαιρη ατζέντα προβλημάτων που απασχολούν τον Ν. Ξάνθης, συναντήθηκε σήμερα με τον Yπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Bουλευτής Ν. Ξάνθης  Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Στην πολύωρη συζήτηση που είχαν οι δύο πολιτικοί, πρωταγωνίστησε το θέμα της ενδεχόμενης λειτουργίας του στρατοπέδου «Αναλογίδη» στην Σταυρούπολη ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών.

Ο κ. Τσιλιγγίρης εξέθεσε όλους τους λόγους και τις παραμέτρους που συντείνουν στην εξαίρεση της περιοχής από οποιονδήποτε ανάλογο προγραμματισμό στα πλαίσια της μεταναστευτικής πολιτικής.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με προσοχή και δέχθηκε τις αιτιάσεις του βουλευτή, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα τις λάβει σοβαρά υπόψη για την διαμόρφωση της τελικής του απόφασης…

Ο κ. Τσιλιγγίρης εξέθεσε στον Υπουργό ένα ακόμη πάγιο αίτημα των αστυνομικών υπαλλήλων και ολόκληρης της κοινωνίας του Ν. Ξάνθης αναφορικά με τις ελλείψεις σε ανθρώπινο – και όχι μόνον- δυναμικό, πράγμα που δυσχεραίνει την σωστή αστυνόμευση και καταπονεί το υπάρχον προσωπικό.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεσμεύθηκε για την ικανοποίηση του αιτήματος σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεχόμενος μάλιστα και την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Βουλευτής να επισκεφθεί την Ξάνθη για να έχει μια καλύτερη άποψη και εικόνα των προβλημάτων που ετέθεσαν στην συζήτηση.

Ο κ. Τσιλιγγίρης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για το ενδιαφέρον του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την σύντομη επίλυση των προβλημάτων που συζητήθηκαν.

Σχετικά Άρθρα