slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καλά σας κάνει κύριοι της ΝΔ… επιστολή Μπάμπη Δημαρχόπουλου «κάνε»ι μαθήματα στον Πρωθυπουργό

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

Περισσότερες από τέσσερις φορές μέχρι και σήμερα έχουμε ζητήσει ως Δημοτική Αρχή Ξάνθης την επαναλειτουργία του στρατοπέδου «Σπυρίδωνος Αναλογίδη» στην περιοχή της Σταυρούπολης, ή την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του για την αξιοποίησή τους από τον Δήμο μας.

Με δυο επιστολές επίσης, ενημερώσαμε τους τότε συναρμόδιους Υπουργούς, αλλά και τον πρώην Πρωθυπουργό ότι σενάρια τέτοιου είδους κάνουν ήδη, πολύ κακό σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην ανάδειξη του φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου της.

Βιολογικές καλλιέργειες, αγροτουρισμός, δημιουργία περιπατητικών και ποδηλατικών μονοπατιών αλλά και διαμόρφωση τηλεματικού κέντρου ως πόλος έλξης επισκεπτών είναι μόνο κάποια από όσα επενδύει μια άκρως ευαίσθητη και ακριτική περιοχή, ως αντιστάθμισμα στον οικονομικό μαρασμό.

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω», από την υπόσχεση της Πολιτείας που ουδέποτε έκανε πράξη την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη, η οποία φιλοξενεί ακόμη και σήμερα παράτυπους μετανάστες.

Είμαι σίγουρος, ότι η νέα Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος που θα προκύψει από μια τέτοιου είδους εγκληματική προοπτική, την οποία ελπίζουμε ότι θα την αποτρέψει με κάθε δυνατό τρόπο.

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

 

σ.ε. Η XanthiNews.gr έκανε ρεπορτάζ μα πηγή στην Αθήνα σχετικά με το θέμα αυτό… Από την παρούσα Κυβέρνηση ΚΑΜΙΑ πρόθεση δεν υπάρχει για το στρατόπεδο της Σταυρούπολης. Η λίστα είναι του Σύριζα και κυκλοφόρησε ΠΡΙΝ τις εθνικές εκλογές!!!!

Σχετικά Άρθρα