slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης για την επίσκεψη του Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας

Με αφορμή την 84η ΔΕΘ, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται νομούς των Περιφερειών της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, την Ξάνθη επισκέφθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στεργίου Γεώργιος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ξάνθη, ο κ. Στεργίου, συνοδευόμενος από το Βουλευτή Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και μέλη της Νομαρχιακής οργάνωσης, επισκέφθηκε το Εργαστήρι Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, τις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΜΟΤΕΞ, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, το Δήμαρχο Ξάνθης, το Επιμελητήριο Ξάνθης όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, την Πρόεδρο  του Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Ν. Ξάνθης και την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης, την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ξάνθης, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων εκφράστηκε η συναντίληψη για την ανάγκη συντονισμένης δράσης των τοπικών φορέων και της κεντρικής διοίκησης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νομό Ξάνθης,  τονίστηκε η σημασία δράσεων και η ευκαιρία ανάδειξης ενός νέου οικονομικού μοντέλου με έμφαση σε επενδύσεις προσαρμοσμένες στις μεγάλες δυνατότητες του Νομού, αναλύθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και καταγράφηκαν προτάσεις και λύσεις από τους αρμόδιους παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.

Σχετικά Άρθρα