slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Εξέλιξη στην υπόθεση σύλληψης 39χρονου ημεδαπού για διαρρήξεις επιχειρήσεων στην Ξάνθη | Εξιχνιάστηκαν άλλες 7 διαρρήξεις οικιών και γραφείων στην πόλη της Ξάνθης    

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του δράστη

Σχετικά με τη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού για διαρρήξεις επιχειρήσεων στην Ξάνθη (Δείτε εδώ), από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος  Ασφάλειας Ξάνθης, εξιχνιάστηκαν ακόμη επτά (7) διαρρήξεις οικιών και γραφείων, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 7 έως 14-9-2019, στην πόλη της Ξάνθης.

Για τις επτά αυτές περιπτώσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 39χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία.

Ειδικότερα, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, ενεργώντας κατά τις βραδινές ώρες, διέρρηξε ακόμη πέντε οικίες και δύο γραφεία στην πόλη της Ξάνθης και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά – κοσμήματα, τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ηλεκτρονικό ρολόι χειρός και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Στην κατοχή του 39χρονου είχε βρεθεί μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι με τη σύλληψη του δράστη εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα (10) διαρρήξεις επιχειρήσεων, γραφείων και οικιών στην πόλη της Ξάνθης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

Σχετικά Άρθρα