slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δυνατή παρουσία χτες η Χρύσπα στις γιορτές παλαιάς πόλης | Δείτε video φωτογραφίες

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με επιτυχία έκλεισε και η χθεσινή βραδιά Τετάρτη 4, Σεπτεμβρίου 2019 των γιορτών παλιάς πόλης με την γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα στην κεντρική σκηνή να δίνει δικό της τόνο στις γιορτές.

Η πλατεία μητροπόλεως γέμισε ασφυκτικά με την νεαρή καλλιτέχνιδα επί σκηνής να ερμηνεύει γνωστές και δικές τις επιτυχείς εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών της

Δείτε το live video της xanthinews:

Δείτε φωτογραφίες:

Η Χρύσπα έχει διανύσει τη δική της πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και είναι πλέον μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια. Η πορεία αυτή έχει πολύ γερά θεμέλια, τις μουσικές σπουδές και τις γνώσεις της στο αντικείμενο και βέβαια το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της. Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε κλασικό μπαλέτο, πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα και αρχικά ήθελε να γίνει γυμνάστρια, όμως την κέρδισε η μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε η επαγγελματική της καριέρα όταν της προτάθηκε να συμμετάσχει στο άνοιγμα μιας συναυλίας της Σοφίας Βόσσου, στην Αίγινα. Έχει συνεργαστεί με τον Στέφανο Κορκολή, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βασίλη Καρρά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πολλές ακόμη επιτυχημένες συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Χαράζει την δίκη της πορεία καθώς έχει επιλέξει να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα με την μορφή ενός ξεχωριστού πάρτι, που απαρτίζεται από μια ολοκληρωμένη μουσική μπάντα και την ίδια και περιέχει μουσικές επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα