Τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη επισκέφτηκε πριν λίγο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ (Δηλώσεις On Camera) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη επισκέφτηκε πριν λίγο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ (Δηλώσεις On Camera)

Με αφορμή την 84η ΔΕΘ, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθούν νομούς των Περιφερειών της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στόχος των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς, και πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι να συζητηθούν οι προκλήσεις σχετικά με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, την Ξάνθη επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 3-09-2019 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στεργίου Γεώργιος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Εργαστήρι Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΜΟΤΕΞ, στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, το Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, (όπου έκανε και δηλώσει) το Επιμελητήριο Ξάνθης, και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ξάνθης. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Σχετικά Άρθρα