ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Συνάντηση Μ. Λαζαρίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ για τις συχνές διακοπές ρεύματος (Στην Ξάνθη να δεις)

«Στο πεπαλαιωμένο υπόγειο δίκτυο οφείλονται οι συχνές διακοπές ρεύματος, σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ».ο κ. Στέφανος Οκταποδάς ενημέρωσε τον κ. Λαζαρίδη ότι θα υπάρξει επικοινωνία με το Δήμαρχο κ. Θ. Μουριάδη για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μετά τις τελευταίες επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος, συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο τουΔΕΔΔΗΕ κ. Στέφανο Οκταποδά.Ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε να διερευνήσει άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ που οφείλονται οι συνεχείς διακοπές ρεύματος στην Καβάλα, οι οποίες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους οικιακούς χρήστες, στις βιομηχανίες, στην αγορά και φυσικά στον τουρισμό. Μάλιστα, ο κ. Λαζαρίδης ενημέρωσε τον κ. Οκταποδά για την κοινή επιστολή του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας προς την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η λύση στο πρόβλημα

Σύμφωνα με τον κ. Οκταποδά «το πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος στην Καβάλα οφείλεται στο πεπαλαιωμένο υπόγειο δίκτυο που διαθέτει η πόλη.Δίκτυο το οποίο πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε τον κ. Λαζαρίδη ότι θα υπάρξει επικοινωνία με το νέο Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη, καθώς θα πρέπει να ρυθμιστούν τεχνικές λεπτομέρειες, που συνδέονται και με την ομαλή λειτουργία της πόλης.

Σχετικά Άρθρα