slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σάββας Μελισσόπουλος: Να κρατήσουμε την επαφή με τους πολίτες

Φίλες και φίλοι, Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου 2019.
Στις δημοτικές εκλογές, η παράταξη μας, ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, απέσπασε 5.121 ψήφους και ποσοστό 20,07%, εκλέγοντας 8 δημοτικούς συμβούλους.
Επιθυμία μας είναι τα επόμενα 4 χρόνια να εργαστούμε για το καλό της πόλης μας με εντιμότητα και απόλυτη διαφάνεια, σε ένα θεσμικό πλαίσιο, το οποίο, δυστυχώς ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, αφού αναμένονται νέες νομοθετικές ρυθμίσεις.
Στόχος μας είναι τα επόμενα τέσσερα χρόνια όλες οι δημότισσες και όλοι οι δημότες του Δήμου Ξάνθης να είναι ενήμεροι για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου και της λειτουργίας του Δήμου Ξάνθης, και η επικοινωνία μας να είναι καθημερινή και ειλικρινής.
Για το σκοπό αυτό, η ιστοσελίδα της παράταξης μας: www.xanthigiaolous.gr, καθώς και η σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/XanthiGiaOlous θα είναι ενεργές και θα αποτελούν ένα μέσο ενημέρωσης των δημοτών και των ΜΜΕ για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, καθώς και για τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ.
Παράλληλα, ευελπιστούμε να είναι και ένα βήμα που θα δίνει φωνή σε δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά καταθέτοντας τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

Δημοτική Παράταξη
ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ

Σχετικά Άρθρα