Ο Ηλίας Ασκαρίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος του κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Τελευταία Νέα

Ο Ηλίας Ασκαρίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος του κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Πλησιάζουμε στην ορκωμοσία του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων που θα γίνει στις 25 Αυγούστου και βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο ζυμώσεων στο εσωτερικό του συνδυασμού του Μανώλη Τσέπελη.

Ο νέος δήμαρχος από την 1 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να στελεχώσει τις παρακάτω θέσεις 6 θέσεις αντιδημάρχων, μία θέση του προέδρου δημοτικού συμβουλίου, 3 θέσεις προέδρων στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και 3 θέσεις αντιπροέδρων. Σύνολο 13 θέσεις, όμως έχει διαθέσιμους μόνο 10 εκλεγμένους. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι στις θέσεις αντιπροέδρων μπορούν να τοποθετηθούν και εξωθεσμικοί δηλαδή μη εκλεγμένοι.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Ηλίας Ασκαρίδης έχει οριστεί από τον Μανώλη Τσέπελη ως πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που θα αναλάβει για την επόμενη τετραετία και ευχόμαστε να αναβαθμίσει όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης όπως είναι το καρναβάλι και οι γιορτές παλιάς πόλης.

Σχετικά Άρθρα