ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Οι τελευταίες επαφές του Σπύρου Τσιλιγγίρη

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ  Σπύρος  Τσιλιγγίρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ.Καραδέδο και Μέλη της Διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

Οι συνάδελφοι, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που πρόκειται να αναλάβει από την Δευτέρα 8 Ιουλίου με την εκλογή του στο Κοινοβούλιο, εξάροντας την προσωπικότητα, την επιστημονική κατάρτιση, το ήθος, την εντιμότητα και την «αψεγάδιαστη» παρουσία και λειτουργία του στο Ιατρικό λειτούργημα και γενικότερα στην κοινωνία της Ξάνθης.

Ο κ.Τσιλιγγίρης, βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους του και δεσμεύθηκε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, όπως και όλων των Ξανθιωτών που θα τον εμπιστευτούν σ’ αυτές τις εκλογές.

Αργότερα, ο Υποψήφιος Βουλευτής, συναντήθηκε με τη συνάδελφό του ΒαλεντίναΔισλιάν, Γενική Ιατρό στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία και ο κύριος Τσιλιγγίρης  ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τις εκλογές.

Σχετικά Άρθρα