slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αβδήρων (Δείτε τα θέματα)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Για Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 17-07-2019

    Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 17 Ιουλίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Καθορισμός των όρων δημοπράτησης του έργου: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΆΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ»(εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Έγκριση του πρακτικού ΙΙ ελέγχου συμπληρωματικών δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης οικισμών Σελέρου και Βελοχωρίου» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγητής: Δήμαρχος)
  4. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ» και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων (εισηγητής: Δήμαρχος)
  5. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού (λαμπτήρες, φωτιστικά, κ.τ.λ.)» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων»(εισηγητής: Δήμαρχος)
  7. Έγκριση του πρακτικού 1 ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών και του πρακτικού 2 ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξης του προσωρινού αναδόχου, της υπηρεσίας με τίτλο: «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  8. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το προηγούμενο της έκθεσης τρίμηνο (1-04-2019 έως και 30-06-2019) (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών)
  9. Καθορισμός όρων διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση δημοτικών καλλιεργήσιμων εκτάσεων στο αγρόκτημα της Δημοτικής Κοινότητας Διομήδειας (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτρης, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου)
  10. Καθορισμός όρων διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση δημοτικής καλλιεργήσιμης έκτασης (αγροτεμάχιο με αριθ. 858) εκτάσεως 23.734 τ.μ. στο αγρόκτημα Μαγικού του Δήμου Αβδήρων (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτρης, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου)

Σχετικά Άρθρα