slider Καβάλα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης | Η διασύνδεση τουρισμού – πολιτισμού θα “εκτοξεύσει” το τουριστικό brand του Νομού Καβάλας

Στην ανάγκη της περεταίρω ανάπτυξης του τουρισμού αναφέρθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε άρθρο του στο περιοδικό «Χρήμα και Τουρισμός» υπογραμμίζει την ανάγκη διασύνδεσης του τουρισμού με τον πολιτισμό, έτσι ώστε ο Νομός Καβάλας να «εκτοξεύσει» το τουριστικό του brand.

«Ζούμε σε έναν από τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Είμαστε φιλόξενος λαός και διαθέτουμε μοναδικό πολιτισμικό και πολιτιστικό πλούτο», αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης και συνεχίζει: «Αυτά είναι τα τεράστια συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Για να τα αξιοποιήσουμε, όμως, απαιτείται ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για τη σύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό».

«Η υλοποίηση αυτής της σύνδεσης θα επιτρέψει στο Νομό Καβάλας να απογειωθεί ως τουριστικό brand. Μνημεία, εκκλησίες, αρχαιολογικοί χώροι, ολόκληρη η πολιτιστική μας κληρονομιά θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το τουριστικό προϊόν ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες. Έτσι, θα δημιουργήσουμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και ο Νομός μας χάρη στην προστιθέμενη αξία από το υψηλής ποιότητας τουριστικό του προϊόν θα κερδίσει συνολικά», επισημαίνει ακόμη ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα