slider Τελευταία Νέα

Κοσμοσυρροή στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάνδρας! Με επιτυχία η θεατρική παράσταση “το Παραμύθι των Παραμυθιών”

Χθες Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 20:30 έλαβε χώρα η παράσταση του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας.

Ο κόσμος πλημμύρισε κυριολεκτικά το χώρο του Συλλόγου, και όχι άδικα. Υπό τον τίτλο “το Παραμύθι των Παραμυθιών”, οι δώδεκα μικροί ηθοποιοί έβαλαν όλη τους την μαεστρία κερδίζοντας ένα ασταμάτητο χειροκρότημα από την πλευρά των θεατών. Στην αρχή της παράστασης, η υπεύθυνη του Τμήματος κα Μελίνα Λαζαρίδου, εξήγησε στους παρευρισκόμενους την σημασία της ύπαρξης του Τμήματος ως μια δημιουργική διέξοδος για τα παιδιά της περιοχής καθώς και για τις ευκαιρίες που τους δίνει για να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, να ενισχύσουν τις ικανότητες τους και φυσικά να κοινωνικοποιηθούν.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την κα Λαζαρίδου, η οποία επιμελήθηκε το Κείμενο και την Σκηνοθεσία της Παράστασης, για το εξαίρετο έργο της και την άριστη συνεργασία. Τονίζουν δε, το πόσο σημαδιακή ήταν η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης καθώς ακριβώς 10 χρόνια πριν στον ίδιο χώρο είχε πραγματοποιηθεί η τελευταία παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας πριν διακόψει οριστικά την λειτουργία του.

Για άλλη μια φορά γίνεται φανερό ότι εκεί που υπάρχει μεράκι, όρεξη και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν!

Σχετικά Άρθρα