slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ανασυγκρότηση Σύριζα. Ψάχνουν τον νέο Γραμματέα για την Ξάνθη!

Μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, έκανε έναν πρώτο απολογισμό των εκλογών και έθεσε την ατζέντα της παράταξης για την επόμενη ημέρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δώσαμε μια δύσκολη μάχη, μια μάχη στην οποία ο αντίπαλος ήθελε, σχεδίαζε, επεδίωκε, τη συντριβή μας. Αλλά δεν τα κατάφεραν».

Αυτό, όπως τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέβη γιατί «τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι της Προοδευτικής Συμμαχίας απέτρεψαν αυτό το σχεδιασμό. Παρά τις επιθέσεις και τη στοχοποίηση που έφτανε ορισμένες φορές στα όρια αντιΣΥΡΙΖΑ υστερίας, περίπου 1.800.000 γυναίκες και άνδρες σε όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύτηκαν ξανά. Και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε όλο αυτό τον κόσμο».

Ο κ. Τσίπρας έκλεισε λέγοντας: «Έχουμε όμως παράλληλα και τη βαριά ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη δράση μας και να αποτελέσουμε το αγκωνάρι του κόσμου της εργασίας, του μόχθου και της δημιουργίας που πρέπει να σταθεί όρθιος, να παλέψει και να αντισταθεί στην ολομέτωπη επίθεση που θα δεχθεί από τη νέα κυβέρνηση σε δικαιώματα και κατακτήσεις».

 

σ.ε. σύμφωνα με τις πληροφορίες της Xanthinews.gr, στην Ξάνθη θα υπάρξει ριζική ανανέωση του κόμματος, και προσπάθεια η τοπική οργάνωση να ξεφύγει από τα στενά κομματικά όρια του 3%. Για τον λόγο αυτό αναζητείται (και μεταξύ των υποψήφιων Βουλευτών) το ενωτικό όνομα που θα μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντες του κόμματος τοπικά.

Σχετικά Άρθρα