Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Ξάνθης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Ξάνθης

Παράσυρση ατόμου από αμαξοστοιχία

Την 20-7-2019 και ώρα 12.42, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, στο ύψος του οικισμού Βανιάνου, παρέσυρε αγνώστων στοιχείων πεζό άνδρα, πιθανόν μη νόμιμο μετανάστη, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου.

 

Σύλληψη 3 ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 20/21-7-2019, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του στυνομικού Τμήματος Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41, 33 και 29 ετών, διότι εντοπίστηκαν να έχουν διαρρήξει επιχείρηση χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε καθόσον ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

 

Σύλληψη 4 αλλοδαπών γιαπλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν την 20-7-2019 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 34, 25, 21 και 20 ετών,κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις (3) δράστες, ηλικίας 34, 25 και 20 ετών, οι οποίοι κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξαν τρία (3) πλαστά έγγραφα (δελτία αιτούντος διεθνή προστασίας

 

 

Σχετικά Άρθρα