slider Έβρος Τελευταία Νέα

«Η βιομηχανία μηνύσεων δεν εκφοβίζει τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης»

Καταιγισμό μηνύσεων, αγωγών, εξωδίκων και απειλών για συνεχείς μηνύσεις έχει εξαπολυθεί κατά της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου, σε μια καθοδηγούμενη προσπάθεια να αποπροσανατολίσει, τρομοκρατήσει και κάμψει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Οι μηνύσεις προέρχονται κατά περίπτωση από: 1) γιατρούς που συλλαμβάνονται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας επ’ αυτοφώρω για φακελάκι, μετά από καταγγελία ασθενών, 2) υπαλλήλους που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό ή στη Δικαιοσύνη γιατί διαπιστώθηκε ότι ζημίωσαν οικονομικά το Δημόσιο με παράνομη συνταγογράφηση, με παραβίαση του κανονισμού προμηθειών του Δημοσίου, με πολυήμερες αδικαιολόγητες απουσίες από την υπηρεσία, με πρακτικά ανύπαρκτες γνωματεύσεις για δήθεν προβλήματα υγείας προκειμένου να τύχουν απαλλαγής από βάρδιες 3) γιατρούς που λόγω αιφνίδιου προβλήματος υγείας συναδέλφων τους της ίδιας ειδικότητας χρειάστηκε να κάνουν για 1-2 μήνες από 1 εφημερία παραπάνω 4) γιατρούς που κρυπτόμενοι πίσω από ανώνυμες καταγγελίες διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά των προϊσταμένων τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι α) γιατρός που συνελήφθη για φακελάκι έκανε μήνυση και κατά ασθενούς! β) ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ε. συνελήφθη όταν εκπροσωπώντας το Νοσοκομείο και τους υπαλλήλους υπέγραψε μήνυση κατά ατόμου που καθημερινά επί 8 μήνες προκαλούσε επεισόδια σε βάρος 30 περίπου υπαλλήλων του νοσοκομείου!

Σε όσες από αυτές τις υποθέσεις έχουν κριθεί τελεσίδικα από τη δικαιοσύνη, τόσο ο Διοικητής όσο και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν αθωωθεί πανηγυρικά. Είναι σαφές ότι ορισμένοι κύκλοι είχαν συνηθίσει να θεωρούν το Νοσοκομείο, το οποίο έχει στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και χρηματοδοτείται από κάθε πολίτη μέσω της φορολογίας, τσιφλίκι τους! Αυτοί βλέποντας ότι η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τη νομιμότητα και να πατάξει τη διαφθορά, προσπαθούν να αντεπιτεθούν με κάθε τρόπο. Τους ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση δεν εκφοβίζεται, δεν τρομοκρατείται, δεν υποχωρεί!! Ότι και να επιχειρήσουν, είναι απολύτως σίγουρο ότι όσοι επέδειξαν παραβατική συμπεριφορά δεν πρόκειται να γλιτώσουν την εκ του νόμου προβλεπόμενη τιμωρία. Στο έργο αυτό η Διοίκηση έχει αρωγό τη Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα