slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Φοβούνται τον Δημήτρη Σαλτούρο, γιατί μαζεύει τους ψηφοφόρους τους!!! Καταρρέει ο Σύριζα Ξάνθης… η απάντηση του Δημήτρη

Σε πλήρη αποδόμηση είναι ο Σύριζα Ξάνθης, μιας και βλέπει ότι μαζικά ο κόσμος τους εγκαταλείπει και προσχωρεί στην Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα στον κεντρώο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας τον Δημήτρη Σαλτούρο. Αυτή η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του κ. Σαλτούρου έκανε την Νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα Ξάνθης να εκδώσει ανακοίνωση κατά του!!!! Προφανώς έχουν χάσει την ψυχραιμία τους βλέποντας τα δημοσκοπικά αποτελέσματα αλλά και την δυσαρέσκεια του κόσμου για τους εξαφανισμένους βουλευτές της Ξάνθης και τον Υπουργό που δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΕ πίσω του… (μετά από 5 χρόνια Συριζα η Ξάνθη είναι σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ).

Η απάντηση του Δημήτρη Σαλτούρου

Προφανώς δεν πήρανε τίποτα χαμπάρι.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ μέσω σημερινού της (21/06/2019) «δελτίου τύπου» με τίτλο «Σας πήραμε χαμπάρι»,  προέβη σε μία προσωπική σε βάρος μου επίθεση, που ξεφεύγει από τα όρια ακόμη και της ακραίας πολιτικής κριτικής και η οποία αποτελεί την πανηγυρική απόδειξη του πανικού της.

Με κατηγορεί κατ’ αρχάς για πολιτικό καιροσκοπισμό: Θα πρέπει να πληροφορήσει κάποιος τον συντάκτη της «ανακοίνωσης» ότι δεν είναι πολιτικός καιροσκόπος αυτός που το 2015, παραμένοντας  πιστός στις αρχές του και στη θέση του, αρνήθηκε να προδώσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του με αντάλλαγμα μια θέση στα ψηφοδέλτιά του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ «κάλπαζε προς την εξουσία». Πολιτικός καιροσκόπος και ψεύτης, είναι αυτός που ενώ υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια, οδηγεί τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, τον κόσμο στις ουρές των ΑΤΜ και στο τέλος εφαρμόζει τρις χειρότερα μνημόνια. Και σήμερα έχει το θράσος να επιτίθεται σε όσους έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους.

Δεν είναι πολιτικός καιροσκόπος αυτός που δεν διστάζει να αποχωρήσει από τη «σίγουρη καρέκλα» όταν το ΠΑΣΟΚ άρχισε να στραβοκοιτάζει προς το λαϊκισμό. Αυτόν που ελπίζετε ότι θα οδηγήσει υπό προϋποθέσεις σε μετεκλογική συνεργασία σας με το ΚΙΝΑΛ.

Δεν είναι πολιτικός καιροσκόπος αυτός που  από το έτος 2016 ακόμη και όχι φυσικά τώρα που η Νέα Δημοκρατία είναι με διαφορά το πρώτο κόμμα, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρέμεινε πιστός σε αυτήν του την επιλογή, ολοφάνερα όχι λόγω συμφέροντος, αλλά λόγω σύγκλισης πολιτικών θέσεων και απόψεων. Εκτός εάν η ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, αποκομμένη εντελώς από την κοινωνία, δεν το είχε πάρει καν «χαμπάρι».

Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση είναι εξόχως προσβλητική, όχι για εμένα, αλλά για την κα Παπακώστα, τον κο Κουίκ, το μισό ΠΑΣΟΚ και πολλούς άλλους που βρήκαν στέγη στον «όχι και τόσο συγγενή ιδεολογικά» χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς προσβάλλει, όχι εμένα. Εγώ παραμένω σταθερός στις απόψεις μου σαν βράχος. Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Κύριοι της «ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης», εγώ δεν δηλώνω προστάτης κανενός. Άλλοι έχουν τη λογική του – υποτιθέμενου – «προστάτη» των φτωχών. Εγώ δηλώνω συμπολίτης, συναγωνιστής, σύμμαχος και συνοδοιπόρος. Τη δε κοινοβουλευτική μου και την εν γένει πολιτική μου αλλά και προσωπική πορεία θα την κρίνει ο Ξανθιώτικος Λαός και όχι εσείς. Και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τέλος, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλάει για «συνεταιριλίκια» αυτός που συγκυβέρνησε με τους ΑΝΕΛ. Δεν ξέρω επίσης πώς θα αισθανθεί με την «κριτική» σας αυτή ο κος Κουβέλης.

Πολλά αυτογκόλ και κανένα γκολ η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι βέβαιος ότι δεν αντικατοπτρίζει ούτε στο ελάχιστο τις απόψεις και το ήθος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη. Δεν αντικατοπτρίζει στο ελάχιστο τις απόψεις αλλά και το ήθος των ανθρώπων που αγωνιούν για το αύριο των οικογενειών τους και της κοινωνίας και όχι για το αύριο των οποιωνδήποτε «πολιτικών» ή μη προϊσταμένων τους.  Η ανακοίνωση αυτή, αντικατοπτρίζει μόνο την αλαζονεία και τη διχαστική και πολωτική τακτική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτής που – μαζί με τα άλλα «προτερήματά» της – την έφερε εκεί που την έφερε. Κι όμως, «ακόμη δεν πήρανε τίποτε χαμπάρι».

Σχετικά Άρθρα