slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συγκέντρωση του συνδυασμού του Σάββα Μελισσόπουλου χθες βράδυ με μπύρα και σουβλάκια (Φωτογραφίες)

Συγκέντρωση του συνδυασμού του Σάββα Μελισσόπουλου είχαμε χθες βράδυ με μπύρα και σουβλάκια. Ο αρχηγός του συνδυασμού Ξάνθη για Όλους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Η όμορφη πλευρά της ζωής δεν είναι μόνο εκείνα που προσπαθούμε να πετύχουμε, αλλά είναι κυρίως οι άνθρωποι που συναντούμε σ’ αυτήν μας την πορεία!!
Σε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που συνάντησα και γνώρισα όλο αυτό το διάστημα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, κυρίως όμως για τον έντιμο αγώνα που καταβάλατε, με σκοπό να αλλάξουμε την πόλη!!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ΜΑΖΙ – ως ΟΜΑΔΑ – σκεπτόμενοι σ’ αυτήν την πόλη κυρίως τις ζωές των πολλών, ακόμα και αν αυτό είναι σε βάρος του δικού μας συμφέροντος!!
Χωρίς να ξεχνάμε επίσης ποτέ, ότι ΟΜΑΔΑ δεν είναι μόνο μια παρέα ανθρώπων που δουλεύουν μαζί, ΟΜΑΔΑ είναι μια παρέα ανθρώπων που δουλεύουν μαζί, δουλεύουν συστηματικά και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.
Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να εμπνεύσουμε και να πείσουμε περισσότερους συμπολίτες μας, μόνο τότε θα μπορέσουμε εκτός απ’ το μυαλό τους, να κερδίσουμε και την καρδιά τους!!

Σάββας Μελισσόπουλος
#xanthigiaolous

Σχετικά Άρθρα