slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πανήγυρις του χωριού Κομνηνά της Ξάνθης |Δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή και τον εκκλησιασμό των εργαζόμενων του γηροκομείου Ξάνθης

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκριάδου

Με την ευκαιρία της γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 ημέρα της πανήγυρις του χωριού Κομνηνά της Ξάνθης, το προσωπικό του Γηροκομείου της Ξάνθης, διοργάνωσε με επιτυχία μια προσκυνηματική εκδρομή στο χωριό Κομνηνά.

Η αναχώρηση από την Ξάνθη πραγματοποιήθηκε στις 7 και 30  το πρωί  από την πλατεία Ελευθερίας. Ο Εκκλησιασμός έγινε στον εορτάζοντα ιερό ναό Πέτρου και Παύλου Κομνηνών Ιερουργούντος του μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονος, πλειάδας κληρικών και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά ακολούθησε καφές και φαγητό στο χωριό και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κομνηνών, καφές και επιστροφή στην Ξάνθη.

Φωτογραφίες από τον Εσπερινό:

 

Φωτογραφίες από την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της Εορτής:

Φωτογραφίες από τον ελεύθερο χρόνο στην πισίνα του χωρίου και το γλέντι στην αυλή της εκκλησίας:

Ευχαριστήριο:

Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κομνηνών Ξάνθης, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες, στο προσωπικό του Γηροκομείου της Ξάνθης ¨ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨ για την διοργάνωση της προσκυνηματικής εκδρομής κατά την διάρκεια των πανηγυρικών εκδηλώσεων της ενορίας μας, με σκοπό να ενισχύσουν το ηθικό των κατοίκων της περιοχής μας. Τους ευχόμεθα ολόψυχα, όπως οι Άγιοι πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος, πρεσβεύουν στον Παντοδύναμο Κύριό μας Ιησού Χριστό, να χαρίζει υγεία, στους ιδίους και τις οικογένειές τους και να τους ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο που επιτελούν μέσα στον χώρο της εργασίας τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΩΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Σχετικά Άρθρα