slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Επέκταση εμπορικών δραστηριοτήτων της Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε. στην Καβάλα με υπηρεσίες πωλήσεων μοντέλων ΜΙΝΙ.

Η ΜΙΝΙ επεκτείνει το Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, με την προσθήκη της εταιρείας Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.

Η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε ως επίσημο μέλος του Δικτύου θα παρέχει υπηρεσίες Πωλήσεων αυτοκινήτων και Γνήσιων Ανταλλακτικών ΜΙΝΙ όπως και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαγνωστικές τεχνολογίες αιχμής.

Η νέα έκθεση με μοναδικά μοντέλα ΜΙΝΙ άνοιξε για το κοινό από τις 5 Ιουνίου 2019 οπότε και πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του νέου καταστήματος στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα στη Καβάλα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον νέο χώρο της MINI γνωρίζοντας από κοντά όλα τα νέα μοντέλα MINI.

Από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Εβδομάδα Γνωριμίας, όπου οι φίλοι της ΜΙΝΙ θα μπορούν να επισκεφθούν τη νέα έκθεση, να δουν από κοντά τα μοναδικά μοντέλα της Βρετανικής μάρκας, αλλά και να γνωρίσουν την ξεχωριστή οδηγική go-kart αίσθηση που προσφέρουν προγραμματίζοντας test drives.

Εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση θα έχει και η επετειακή έκδοση του μοντέλου MINI Cooper S, ‘MINI 60 Years’. Εδώ και 60 χρόνια, η ιστορική μάρκα ΜΙΝΙ υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και μέχρι σήμερα, συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων.

Αφοί Ιωαννίδη Α. Ε.

Σταυρός Αμυγδαλεώνα

64012, Καβάλα

Τηλέφωνο: 2510 600000

Σχετικά Άρθρα