slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Διάλυσε το νοσοκομείο της Ξάνθης ο Σύριζα… κλείνουν μια μετά την άλλη οι κλινικές!!!!

Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης με αποκλειστικά υπεύθυνη την διοίκηση του Σύριζα!!! Δύο απανωτά περιστατικά που έγιναν σε εμένα τον ίδιο επιβεβαίωσαν όλα όσα μου έλεγε ο κόσμος τον τελευταίο καιρό. Το Γενικό μας Νοσοκομείο Ξάνθης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ και η παροχή υγεία στην περιοχή μας, έχει υποβαθμιστεί στο κατώτερο όριο που μπορεί να φτάσει… Τα επείγοντα περιστατικά έχουν αναμονή 2-3 ώρες στην καλύτερη και οι κλινικές κλείνουν η μία μετά την άλλη γιατί δεν έχουν γιατρούς!!!!

Χειρουργεία: Όσοι έχουν προγραμματίσει, πρώτον δεν ξέρουν πότε θα γίνουν και δεύτερων δεν ξέρουν κάν αν θα γίνουν… μιας και αυτή η κλινική έχει αποδεκατιστεί από ιατρικό προσωπικό!!!

Ξεφτίλα στο μεγαλείο της με υπογραφή Συριζα…

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί είναι οι ήρωες της κατάστασης αφού κάνουν ότι μπορούν με τα μέσα που έχουν αλλά οι προσπαθείς δεν φτάνουν… Και όπως μου είπαν ΟΛΟΙ όσοι συνάντησα στον χώρο της υγείας με αφορμή προσωπικό μου πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση αυτή συμβαίνει ΣΚΟΠΙΜΑ για να υποβαθμιστεί το νοσοκομείο μας και να ενισχυθούν αυτά της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

 

Σχετικά Άρθρα