slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων – Τι σας συμφέρει και σε ποιους προορισμούς;

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι μία υπηρεσία που προσφέρει μοναδικά οφέλη, αρκεί όλα να έχουν κανονιστεί σωστά και να έχετε επιλέξει την καλύτερη εταιρεία για την περίπτωσή σας.

Η DriveHellas είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου που μπορούν να προσφέρουν προνομιακά πακέτα σε κάθε πελάτη, ανάλογα με τις ανάγκες του. Τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στον στόλο της εταιρείας, είναι εξοπλισμένα με κάθε άνεση, όλα καινούργια ή λίγων ετών με όλα τα service, ώστε να είναι σε ετοιμότητα.

Πλεονεκτήματα & υπηρεσίες από την DriveHellas

Η εμπιστοσύνη ενός μεγάλου δικτύου πελατών στην εταιρεία είναι συνώνυμο της μεγάλης επιτυχίας που έχει καταγράψει. Μέσα από μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας, με τις παροχές που σας καλύπτουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το συγκεκριμένο μοντέλο που θέλετε.

Την κράτησή σας μπορείτε να την κάνετε πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία, online.Όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτηση τόσο καλύτερη διαθεσιμότητα θα έχετε και πιο χαμηλή τιμή.

Με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην DriveHellasεξασφαλίζετε επιπλέον οφέλη, όπως η δυνατότητα να κάνετε την κράτησή σας όχι μόνος εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό σε διεθνή λιμάνια και αεροδρόμια.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα η DriveHellas έχει εξειδικευμένους συνεργάτες και γραφεία για την άμεση ανταπόκριση προς το μεγάλο δίκτυο πελατών.

Εκτός από μία απλή ενοικίαση, έχετε τη δυνατότητα λειτουργικής μίσθωσης, είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης. Εσείς πληρώνετε μόνο τη χρήση του οχήματος και απαλλάσσεστε από κάθε φόρο και τέλος, χωρίς να απαιτείται καμία δέσμευση κεφαλαίων.

Θέλετε να νοικιάσετε το αυτοκίνητο των διακοπών σας ή να νοικιάσετε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο με σοφέρ;Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα. Εγγύησή μας οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Σχετικά Άρθρα