Γενική

WebMoneyHellas Μια μοναδική ιδέα που έγινε παγκόσμια επιχείρηση και που μπορεί να γίνει κι η δική σου λύση στην κρίση !

 

Πως να βγάλω λεφτά από το σπίτι ?

 

Μια ερώτηση που απασχολεί χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι προσπαθούν ν’ αντιμετωπίσουν την κρίση ​χωρίς να μειώσουν το επίπεδο της ζωής τους. Θέλω κάτι σε parttime απασχόληση, κάτι διασκεδαστικό, κάτι που να μου αρέσει και να μπορώ να το εξασκώ από το σπίτι, από τον υπολογιστή μου αν είναι δυνατόν. Ψάχνω κάτι καινοτόμο, κάτι πρωτοποριακό, εύκολο κι αποδοτικό. Ψάχνω μια ευκαιρία !

 

Κι η ευκαιρία ήρθε κι έχει ονοματεπώνυμο… webmoneyhellas.com

 

Μια ομάδα απλών & συνηθισμένων ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό τις επιχειρηματικές δράσεις στο διαδίκτυο. Άνθρωποι που κινούνται σαν οργανωμένη κοινότητα, καλύπτουν ποικίλες ανάγκες της αγοράς, ψάχνουν για οικονομικές κι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Internet και κερδίζουν απ’ αυτές όταν τις ανακαλύπτουν. Άνθρωποι φιλόδοξοι & δραστήριοι, ασυμβίβαστοι κι ονειροπόλοι, που ​θέτουν στόχους και τους πετυχαίνουν, γιατί έχουν πάντα νοοτροπία νικητή !

 

Στόχος τους είναι όλα τα μέλη της κοινότητας να κερδίζουν καθημερινά από το Internet κι όχι μόνο. Δοκίμασαν πολλές και διαφορετικές επιλογές, με την επιτυχία να έρχεται τον Ιανουάριο του 2014, όταν ανακάλυψαν την “OurGlobalIdea” (OGI), μια επιχείρηση λογισμικού με έδρα τις ΗΠΑ, που είναι απόλυτα συμβατή με τον τρόπο που επέλεξαν να λειτουργούν από το Internet και τους υπολογιστές τους !

 

Τι προσφέρουν…

 

Αν είσαι άνθρωπος που ψάχνει ευκαιρίες, θα βρεις στην Web Money Hellas την καλύτερη πρόταση συνεργασίας για parttime ή fulltime απασχόληση. Αν είσαι επιχειρηματίας θα σου δώσουν ότι χρειάζεσαι για να προβληθείς αποτελεσματικά στο διαδίκτυο κι αν είσαι ένας απλός καταναλωτής, θα βρεις στην WebMoneyHellas τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ο επιχειρηματικός τους εταίρος, η OurGlobalIdea, πρωτοπορεί στον τομέα “workfromhome – makemoneyonline” (δουλειά από το σπίτι – λεφτά από το σπίτι μέσω internet), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε απλό άνθρωπο να παράγει εισόδημα από τον υπολογιστή του. Το εισόδημα παρέχεται υπό μορφή υψηλότατων προμηθειών (80% – 90% επί του τζίρου), όταν οι συνεργάτες διαφημίζουν – προωθούν τα προγράμματα της εταιρείας, σε νέους πελάτες (επιχειρήσεις ή καταναλωτές), με τη μέθοδο του AffiliateMarketing

 

​​Κορωνίδα των προγραμμάτων της OGI, είναι μια VIP εκπτωτική πλατφόρμα, που ενώνει συνεργαζόμενους επιχειρηματίες με προνομιούχους καταναλωτές. ​Στις επιχειρήσεις οι συνεργάτες της WebMoneyHellas παρέχουν προβολή & εργαλεία (website – eshop – προγράμματα συλλογής, διαχείρισης πελατολογίου κλπ), ενώ στους καταναλωτές προσφέρουν μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, ένα mobileapp, με το οποίο αποκτούν πρόσβαση σε χιλιάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις του δικτύου OGI, για ν’ αγοράζουν τα πάντα σε ειδικές εκπτωτικές τιμές !

 

Οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα

 

  • Να προωθούν την mobile εφαρμογή σε καταναλωτές
  • Να προωθούν τα προγράμματα της OGI σε επιχειρήσεις
  • ​Να παρέχουν δικαίωμα δικαιοχρησίας και να εκπαιδεύουν νέους affiliates, κερδίζοντας ποσοστό επί του τζίρου από κάθε θυγατρική τους

​Το επιχειρηματικό μοντέλο έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Franchise, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του. Ξεκινάς τη δική σου online επιχείρηση με εξαιρετικά προϊόντα, σύστημα κι εκπαίδευση, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, απ’ το δικό σου χώρο και στο δικό σου χρόνο, με ασήμαντο κόστος εκκίνησης και με λειτουργικά έξοδα σχεδόν ανύπαρκτα !

 

Εξαιρετικά εργαλεία & προβολή σε στοχευμένο ποιοτικό κοινό για τις επιχειρήσεις !

 

​Αληθινές & συμφέρουσες εκπτώσεις στα πάντα για τους καταναλωτές !

 

Μια μοναδική ευκαιρία εισοδήματος για όποιον ψάχνει εργασία από το σπίτι μέσω Internet !

Σχετικά Άρθρα