slider Πολιτική Τελευταία Νέα

O Πάνος Καμμένος το Σάββατο στην Ξάνθη

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές, θα πραγματοποιηθεί στην συνέντευξη τύπου του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου  το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης,  Βασ. Κωνσταντίνου 1 και ώρα 12 μμ.

Οι υποψήφιοι από την περιοχή μας που συμμετέχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων- Ευρωσκεπτικιστών,  είναι  η κυρία  Αγγελική Καραθανάση από την Ξάνθη, Νομικός στο επάγγελμα που ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα  και ο κύριος Μασούντ  Καριμί Ελληνοκουρδικής  καταγωγής,  Μηχανικός Ορυκτών Πόρων που εργάζεται στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΑΣΟΥΝΤ ΚΑΡΙΜΙ:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, Ονομάζομαι Μασούντ Καριμί και είμαι γεννημένος στις  09/ 08/ 1991 στα κουρδικά εδάφη του Ιράν (Περσία) στην Πόλη Μαχαμπάντ. Έζησα και μεγάλωσα στην Αθήνα από τις αρχές της Δεκαετίας του 90. Συναπτά είκοσι πέντε χρόνια. Έλληνο – κουρδικής Καταγωγής, πρόσφυγας πολιτικός, που ενσωματώθηκα συνειδητά στην ελληνική πραγματικότητα που υιοθέτησα και με υιοθέτησε. Αποφοίτησα απο την Μονοτμηματική Σχολή των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (2010-2015) του Πολυτεχνείου Κρήτης με Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Μηχανική Πετρελαίου (2016-2017). Έχω εργαστεί σε διάφορες Μεταλλευτικές Εταιρείες, όπως μια από τις πέντε μεγαλύτερες παραγωγούς σιδηρονικελίου στον κόσμο, η Λ.Α.Ρ.Κ.Ο. Γ.Μ.Μ.Α.Ε., σε μία εκ των κορυφαίων παραγωγών μαγνησίας, στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε και στην Extraco S.A. που ειδικεύεται στον τομέα εμπορίας και παραγωγής εμπορικών εκρηκτικών υλών κυρίως σε λατομεία, μεταλλεία και στην κατασκευή δημοσίων έργων (σήραγγες, δρόμοι, κλπ). Έχω παρευρεθεί σε πληθώρα συνεδρίων ως καλεσμένος και Σύμβουλος που αφορούν την Βιομηχανία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου για προοπτικές εξέλιξης στην Περιοχή των Βαλκανίων με πολυάριθμες συζητήσεις με πολιτικούς και εκπροσώπους Πολυεθνικών της Ελλάδας και του Εξωτερικού αντίστοιχα. Όπως επίσης και οι δύο Διπλωματικές Εργασίες που είχαν ανατεθεί στο πρόσωπο μου για την διεκπεραίωση των σπουδών μου έχουν θέμα την Μηχανική Ταμιευτήρων Πετρελαίου. Πλέον εργάζομαι στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης κι είμαι μέλος του Society of Petroleum Engineers. Μετά τιμής, Μασούντ Καριμί Μηχανικός Ορυκτών Πόρων MSc Petroleum Engineering

ΜΑΣΟΥΝΤ ΚΑΡΙΜΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσα στη Ξάνθη . Φοίτησα όλα τα μαθητικά μου χρόνια σε δημόσιο σχολείο και αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 2003 . Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων και ομιλώ άπταιστα αγγλικά και ιταλικά .
Αγαπάω τη τέχνη, τη λογοτεχνία, το σινεμά, το θεάτρο και λατρεύω τα ζώα.

​Ασκώ μαχόμενη δικηγορία από το έτος 2005 όπου εγγράφτηκα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών . Ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το Ποινικό Δίκαιο και το Δίκαιο Αλλοδαπών . Παρείχα τις υπηρεσίες μου αμισθί σε οργανώσεις για τη κακοποίηση της γυναίκας και το human trafficking καθώς και προσέφυγα δικαστικά στο Συμβούλιο της Επικράτειας για τα δικαιώματα της ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής πίστης των μουσουλμάνων της Αθήνας.

​Είμαι υπέρμαχη του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας.
​Προέρχομαι από της ακριτική περιοχή της Θράκης και δη τη Ξάνθη, περιοχή πολυπολιτισμική και πραγματικά Ευρωπαϊκή, ευρισκόμενη στο πιο ακριτικό σημείο της Ε.Ε.

Η γενέτειρα μου, η Θράκη είναι η γέφυρα της Ανατολής με την Ευρωπαϊκή Ένωση . Οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι από τις πιο κρίσιμες σε όλη την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δυστυχώς σε μια Ευρώπη που έχει χάσει το αρχικό της όραμα και η οποία διχάζει και διχάζεται ανάμεσα σε βόρειους και νότιους ευρωπαίους .

Στόχος μου είναι η πατρίδα μου να μην αφαιθεί στα σχέδια καιροσκόπων και τυχοδιωκτών με το μανδύα τάχα της παγκοσμιοποίησης .
«o άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση» – Αντρέ Μπρετόν

Με εκτίμηση ,
Αγγελική Καραθαναση
Υποψηφια Ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με το πολιτικό κόμμα του Πάνου Καμμένου -Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σχετικά Άρθρα