slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ” Σάββα Μελισσόπουλου

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”

Ο δημοτικός μας συνδυασμός “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”, με περηφάνια, ήθος και αξιοπρέπεια συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πόλη και ένα πληρέστατο ψηφοδέλτιο με νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που αποφάσισαν να δράσουν για το καλό της Ξάνθης.
Η ευρεία αποδοχή που υπήρξε από τους πολίτες της Ξάνθης σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε να νικήσουμε το παλιό, αποτυπώθηκε μεν στις εκλογές της Κυριακής, απέδειξε όμως για άλλη μια φορά ότι οι βασικοί και διαχρονικοί παράγοντες στρέβλωσης του εκλογικού αποτελέσματος, η μεγάλη δηλαδή αποχή αλλά και η χρήση αθέμιτων και ανέντιμων μέσων κατά την εκλογική διαδικασία, επικράτησαν και αυτή τη φορά, έστω και οριακά.
Με το χέρι στην καρδιά δε μετανιώσαμε ούτε στιγμή για τη διαφάνεια και την εντιμότητα των επιλογών μας, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα προδίδαμε τις αρχές μας και τους νέους ανθρώπους που μας πίστεψαν. Άλλωστε στη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Μπορείς όμως κάθε φορά να γίνεσαι ακόμα πιο δυνατός, προκειμένου να επικρατείς απέναντι και σε τέτοιες ακραίες και ανήθικες συμπεριφορές.
Και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον. Τα όνειρα που κάναμε να δούμε την πόλη μας να προοδεύει, όχι μόνο δεν θα τα εγκαταλείψουμε, αλλά θα τα κυνηγήσουμε με μεγαλύτερο πάθος μέσα και έξω από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας πλέον άλλη δύναμη και άλλη υπόσταση. Απευθυνόμενος στους υπέροχους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της κίνησής μας, στους εκπληκτικούς εθελοντές υποστηρικτές, αλλά και στους συνειδητά αποφασισμένους πολίτες που μας ψήφισαν, θα ήθελα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς ένα τεράστιο ευχαριστώ για τον αγώνα που κάνανε, αλλά και για την επιλογή τους να μας εμπιστευθούν!!
Ελπίζοντας ότι και η ίδια η κοινωνία μας θα ωριμάσει περισσότερο, έτσι ώστε να μην απέχει από τα κοινά, να μην ανέχεται αλλά και να μην ψηφίζει ανθρώπους που στην καθημερινότητά μας τους σχολιάζει με όρους υποτιμητικούς, δηλώνουμε ότι η προσπάθειά μας και το ταξίδι μας μπορεί να μην έφτασαν αυτή τη φορά στον προορισμό που όλοι περιμέναμε, είμαστε όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερη αισιοδοξία για να το πετύχουμε στο μέλλον.
Συνεχίζουμε για το καλό της πόλης και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για μια Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ.

Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης
της δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα